• Maakt goed voeren weer overzichtelijk!
  • Inclusief gratis handboek en rekenprogramma
  • Merkonafhankelijk en wetenschappelijk onderbouwd

Klantenservice

Onderwerpen

Hoe bestel ik ?

Je kunt de cursus van Het Nieuwe Voeren bestellen door deze toe te voegen aan je winkelmandje op deze website. Kom je er om welke reden dan ook niet uit om de cursus online te bestellen en/of af te rekenen, dan kun je ons altijd mailen op info@equilin.com.

Kan ik mijn bestelling bij iemand anders laten bezorgen?

Bij de cursus van Het Nieuwe Voeren ontvang je ook het boek. Het is mogelijk om dit bij iemand anders te laten bezorgen, bijvoorbeeld omdat je het boek wilt weggeven. Je kunt dan een ander verzendadres invoeren bij je bestelling.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

We streven naar een levering binnen 3-4 werkdagen.

Kan ik de cursus ook zonder het boek bestellen?

Omdat het Nieuwe Voeren een totaalconcept is, is dat helaas niet mogelijk. Ben je al in het bezit van het boek? Dan kun je de editie die je bij de cursus krijgt wellicht weggeven aan een andere paardenliefhebber!

Kan ik de cursus retourneren?

Na aanschaf van de online cursus wordt deze beschikbaar gesteld via TalentLMS, het cursus administratiesysteem. Op het moment dat de online cursus wordt gestart in TalentLMS ziet de cursist af van het herroepingsrecht. De aankoop van de online cursus kan daarna dus niet meer ongedaan worden gemaakt

Hoe kan ik afrekenen?

Je kunt in de webshop betalen middels Ideal of Bancontact. Is dit een probleem, neem dan contact met ons op.

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Het Nieuwe Voeren?

Met enige regelmaat hebben we leuke acties voor onze deelnemers waardoor je de cursus met korting kunt aanschaffen. Wanneer dit het geval is zullen we dit kenbaar maken op social media. Je kunt de kortingscode invoeren tijdens je bestelproces om de korting te verzilveren.

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb?

Dat hangt een beetje af van de aard van je vraag. Heb je een technische vraag over het online leerprogramma, dan kun je je mail sturen naar info@e-quine.com. Voor het bespreken van een voerinhoudelijke kwestie kun je Annette rechtstreeks mailen via info@equilin.eu.